П`ятниця, 29.03.2024, 14:01
Суховільська загальноосвітня
школа І-ІІ ступенів
Вітаю Вас Гість



Головна » 2015 » Квітень » 17 » Семінар вчителів географії
16:15
Семінар вчителів географії

2 квітня 2015 року на базі нашої школи  відбувся семінар-практикум вчителів географії району  на тему «Методика  випереджаючого  навчання  на  уроках  географії  та  природознавства».

На даному методичному заході були присутні вчителі географії 16 шкіл району.

Директор школи Герус Надія Сергіївна провела презентацію навчального закладу, показавши досягнення та надбання освітян, окресливши основні напрямки роботи педагогічного колективу.

Налаштувала всіх на хороший настрій виставка творчих  робіт педагогів школи.

В плані роботи семінару було передбачено проведення відкритого уроку у 7 класі на тему «Євразія  -  наш  спільний  дім» з елементами використання методів та форм роботи, висвітлених у методичній темі, а також теоретичне обговорення даного питання учасниками семінару.

Урок – творчий проект проводила вчитель географії П’ятенко Валентина Володимирівна, яка на високому методичному рівні зуміла представити вміння практичного застосування елементів випереджаючого навчання на уроці географії. Використання вчителем різноманітних форм та видів роботи з учнями, зокрема, роботу в групах, елементи випереджуючого навчання, робота з картою, атласом, розв’язування географічних задач тощо, а також вміле їх  поєднання  забезпечило в кінцевому результаті досягненню високої результативності уроку та реалізації поставлених цілей.

Практичну сторону теми «Методика  випереджаючого  навчання  на  уроках  географії  та  природознавства» розкрили вчителі-практики району, учасники  обласного педагогічного експерименту з проблеми «Випереджувальне навчання, як складова у формуванні географічних компетентностей учнів загальноосвітніх навчальних закладів». Своєю майстерністю поділилися вчителі географії Городницької та Великомолодьківської  ЗОШ І-ІІІ ступенів Нагірняк Ірина Валеріївна та Черемха Марія Ростиславівна.

Родзинкою семінару став краєзнавчий  журнал «Сторінками  рідного   краю», на якому присутні   мандрували  стежками  села Суховолі. Учні школи підготували усний журнал  про найрідніший куточок, про землю, на якій  народились і живуть. Перед очима присутніх  промайнули сторінки  з минулого села, реальні, а іноді і  сумні сторінки історії села Суховолі…

Районний семінар – практикум  відбувся  в атмосфері  педагогічної єдності, розуміння, глибокої щирості, яку зуміли створити  педагоги шкіл району та  учасники навчально-виховного процесу  Суховільської ЗОШ І-ІІ ступенів під керівництвом директора школи  Герус Н.С. Закінчилась творча зустріч колег-географів обговоренням побаченого, обміном думками, побажанням миру, взаєморозуміння, успіхів у педагогічній роботі.

Переглядів: 805 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Календар

«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Суховільська ЗОШ І-ІІ ст. © 2024 | Хостинг від uCoz